פיסטוק ושוקולד לבן בוחשים עוגה מעולה וקלה מיוחד - 5 דקות ולתנור
טעימה !! זה ברור מראש רק מלקרוא את רשימת הרכיבים הסופר מעולים.
עוגות בחושות הן כל כך קלות וזריזות להכנה, אבל סוד הטעם תלוי ברכיבים,
וכדאי מאד שהבחושה לא תהיה מתוקה בגלל הסוכר או רטובה בגלל השמן, אלא מלאה בטעמים אמיתיים ורכיבי מזון מעולים.
ויש לנו בחושה כזו - שווה במיוחד, מלאת טעמי פיסטוק ושוקולד עדינים ובנימוחות של חמאה, קחו ממרח פיסטוק-שוקולד לבן שלנו והוא יעשה לכם עבודה טובה.
ומה עוד צריך? רק קפה או תה ליד. זהו !
מה צריך?
75 גר ממרח פיסטוק, שקד שוקולד לבן (שקוף שזה טבעי)
60 ג"ר חמאה (או 80 שמן קוקוס)
60 מ"ל שמנת מתוקה
2 ביצים גדולות
35 גר (2 כפות מלאות) דבש (או מייפל)
90 גר קמח טפיוקה
1/2 כפית אבקת אפייה
איך מכינים?
לחמם תנור ל -170°
לטרוף (אפשר במיקסר): חמאה רכה, ממרח פיסטוק ושוקולד, דבש, שמנת, ביצים.
לערבב "יבשים" – קמח + אבקת אפייה, להוסיף לבלילה.
למזוג לתבנית אנגליש קייק, אפשר לפזר למעלה פיסטוק או פרוסות שקדים, ולתנור.
READ MY LIPS - בחושה ומעולה