מלבי טבעוני - ייצג את המטבח הישראלי באיטליה - שקוף, טבעי ומנצח
קינוח מנצח, ייצג את המטבח הישראלי בכנס עולמי באיטליה, כנס של מזון וחומרי גלם מסורתיים-אמיתיים - מלבי טבעוני מחלב שקדים (הוכן מסקראץ) בסירופ דבש סומאק שקוף שזה טבעי ומנצח.
מתכון מלבי חלב שקדים וסירופ דבש סומאק, שף נדב מלין (קייטרינג לואיזה)
איך מכינים? שלב 1: חלב שקדים מסקראץ משרים שקדים ל-8 שעות, קולפים מבלנדרים 2 כוסות שקדים + 6 כוסות מים סוחטים היטב בגאזה/מגבת שלב 2: מלבי שוקלים 3 ליטר חלב שקדים מסונן - מרתיחים 2.5 ליטר עם 150 מ"ל רוזטה, - בתוך 1/2 ליטר חלב שקדים (2כוסות) בטמפ החדר, ממיסים 170 גר עמילן תירס - מערבבים באיטיות לתוך החלב חם, ממשיכים לבחוש היטב תוך כדי המשך בישול, על פי צורך מוסיפים רוזטה. שופכים לכוסות הגשה, מקררים לפחות שעתיים. שלב 3: סירופ מכינים סירופ מדבש סומאק (2/3) ומים (1/3), מוסיפים תבלינים לפי טעם. שופכים מעל מלבי מוקרש. מגישים מתכון מנצח 😊 #שקוףשזהטבעי #דבש_סומאק #דבש #מלבי