עונתית מזינה ונהדרת - פשטידת ירק וגבינות עשירה בחלבון וללא גלוטן. פשטידה מבית טוב
כשבא אוכל ביתי טעים שיעשה לנו טוב, אני מציעה פשטידה עשויה כמו שצריך - מזון אמיתי, ירקות ועלים עונתיים ומוצרי חלב טובים. הבית מתמלא ריחות אפייה ולבראנ'צ עם סלט ירוקים לצידה היא נהדרת. בתאבון
מה צריך?
2 בצלים + 5 בצלים ירוקים
עלי מנגולד
יוגורט, ריקוטה
2 ביצים
3 כפות גדושות אבקת חלבון גרעיני דלעת (או קמח שקדים מופחת שומן)
הכנה
לטגן בצלים בשמ"ז, להוסיף בצל ירוק ולדקה עלי מנגולד ברצועות דקות
לערבב יוגורט + ריקוטה עם ביצים, לתבל ולהוסיף ירקות
להוסיף אבקת חלבון גרעיני דלעת / קמח שקדים מופחת שומן
לשמן תבנית, לפזר כף קמח ולשפוך את הבלילה.
לאפות על 180, לקרר מעט ובתאבון
*את ההשראה קיבלתי מפשטידת הקישואים בספר "נטורופטית במטבח" של דר מירה כהן שטרקמן