לחם (עוגת) בננה בציפוי קראמבל מדהים של אגוזים קמח שקדים שלנו, קוקוס ודבש, וזה טעיםםם וללא גלוטן
- דינה בס-בלום
- 16 בינו׳ 2018
- זמן קריאה 1 דקות
לחם או עוגת בננה? טעים בטירוף, מזין וטוב לנו, עם שכבה עליונה של קראמבל אגוזים מצופים שקדים, שמן קוקוס וטיפת דבש ג'יננג'ר. תזונה טובה טעימה
מה צריך?
לחם/עוגה בננות 3 בשלות מאד - מעולה עם בננות שיצאו מהקפאה 2 ביצים 80 גר שמן קוקוס 2 כפיות דבש ג'ינג'ר שלנו (מכירים? מוסיף טוויסט נהדר) תמצית וניל 3/4 כוס קמח שקדים מופחת שומן כפית שטוחה אבקת אפייה אבקת קינמון קראמבל
חופן אגוזים ויותר (מלך, שקדים - כמה שיותר, יותר טעים) קצוצים גס
3 כפות קמח שקדים מופחת שומן + 3 כפות שמן קוקוס, 1/2 ביצה, 1/4 כפית דבש ג'ינג'ר, קינמון
הכנה להכנת עוגה - לבלנדר את כל הרכיבים ה"רטובים", לערבב את ה"יבשים", להוסיף ולהמשיך לבלנדר, למזוג לאנגליש-קייק מרופדת נייר אפייה, ולהניח ל"מנוחה" כמה דק
להכנת קראמבל - להניח בקערה קמח שקדים מופחת שומן +קינמון + שמן קוקוס, למולל ולפורר בעדינות בקצות אצבעות, להוסיף אגוזים ולפורר קלות, לפזר מעל עוגה, להצמיד בתיפוף קל לעוגה (אבל לא לשטח)
להכניס לתנור חם 165-170, כשהעוגה נסוגה מדפנות התבנית לנעוץ קיסם ולבדוק מצב אפייה ויובש, לחכות שתתקרר. תזונה נכונה

Comentarios