top of page

לחם (עוגת) בננה בציפוי קראמבל מדהים של אגוזים קמח שקדים שלנו, קוקוס ודבש, וזה טעיםםם וללא גלוטן

  • דינה בס-בלום‬
  • 16 בינו׳ 2018
  • זמן קריאה 1 דקות

לחם או עוגת בננה? טעים בטירוף, מזין וטוב לנו, עם שכבה עליונה של קראמבל אגוזים מצופים שקדים, שמן קוקוס וטיפת דבש ג'יננג'ר. תזונה טובה טעימה 

מה צריך?

לחם/עוגה   בננות 3 בשלות מאד - מעולה עם בננות שיצאו מהקפאה 2 ביצים 80 גר שמן קוקוס 2 כפיות דבש ג'ינג'ר שלנו (מכירים? מוסיף טוויסט נהדר) תמצית וניל 3/4 כוס קמח שקדים מופחת שומן כפית שטוחה אבקת אפייה אבקת קינמון קראמבל

חופן אגוזים ויותר (מלך, שקדים - כמה שיותר, יותר טעים) קצוצים גס

3 כפות קמח שקדים מופחת שומן + 3 כפות שמן קוקוס, 1/2 ביצה, 1/4 כפית דבש ג'ינג'ר, קינמון

הכנה להכנת עוגה - לבלנדר את כל הרכיבים ה"רטובים", לערבב את ה"יבשים", להוסיף ולהמשיך לבלנדר, למזוג לאנגליש-קייק מרופדת נייר אפייה, ולהניח ל"מנוחה" כמה דק

להכנת קראמבל - להניח בקערה קמח שקדים מופחת שומן +קינמון + שמן קוקוס, למולל ולפורר בעדינות בקצות אצבעות, להוסיף אגוזים ולפורר קלות, לפזר מעל עוגה, להצמיד בתיפוף קל לעוגה (אבל לא לשטח)

להכניס לתנור חם 165-170, כשהעוגה נסוגה מדפנות התבנית לנעוץ קיסם ולבדוק מצב אפייה ויובש, לחכות שתתקרר. תזונה נכונה

#שקוף שזה טבעי #קמח שקדים מופחת שומן #ללא גלוטן

Comentarios


פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2025 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי 

bottom of page