מוצארט מטריף אותנו - פרליני מרציפן ירוק במילוי אבקת חלבון גרעיני דלעת עם מתקתקות מתובלת של דבש ג'
כבר מזמן לא נטרפתי ככה - זה מוצארט ולמעלה מזה, וזה כל כך פשוט עם 3 מהמוצרים שלנו שסוגרים הרמטית את המתכון הזה
הבצק הירוק שלנו מדהים ללא אפייה והוא בול לפרלינים
כוס 1 שקדים טחונים
כוס -1/3 אבקת חלבון גרעיני דלעת שלנו
כפות 2-3 דבש ג'ינג'ר חדש שלנו - שעושה את זה כל כך מעניין ובכלל בלי טעם של ג'ינג'ר
גר' 50 חמאה רכה
הכנה
לערבב חומרים לבצק, ללוש מעט ולעטוף בניילון נצמד
לקרר כשעה
ליצור כדורים בגודל ביס ולהקפיא
ציפוי
צריך רק ממרח קרם אגוזים שוקולד מריר 85%
לנעוץ קיסם ולטבול בקרם אגוזים שוקולד 85% שלנו מעט מחומם
לייבש ולהקפיא עד להגשה
הפרלין המושלם שלי