top of page

ציפוי לדג פריך נפלא, על בסיס קמח שומשום ללא גלוטן שלנו

  • דינה בס-בלום
  • 8 באוק׳ 2017
  • זמן קריאה 1 דקות

קמח שומשום מתובל עוטף את הדג בפריכות רכה ובנגיעה קלה של טעם ים תיכוני ואוצר את עסיסיות הדג וטעמיו. הנהדרים

פשוט להכין עם קמח שומשום מופחת

שומן שלנו בתיבול של מלח גס, פלפל גס, מעט שקדים טחונים, כורכום, פפריקה, צילי-פפר, אפשרי מעט שומשום בהיר וגם שחור

2הכנה רגילה; לטבול בביצה, לצפות מ צדדים, לטגן בשמן זית, קודם את הצד עם העור 

שקוף שזה טעיםםם

בתמונה פילה דניס בציפוי

Comments


פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2025 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי 

bottom of page