פשטידת בצלים ומנגולד עם אבקת גרעיני דלעת עשירה בחלבון, מופחת שומן, ללא גלוטן שלנו
בצק גר180 אבקת דלעת מחלבון ללא גלוטן שלנו
גר120 חמאה קרה חתוכה לקוביות
כפית½ מלח
כפות3-4 מים קרים
הכנת בצק
לעבד במעבד מזון קמח + חמאה + מלח, עד שהתערובת הופכת לפירורית
להוסיף בהדרגה מים עד לקבלת בצק נעים
לעטוף בנייליון נצמד, לקרר 1/2 שעה-שעה
מילוי
בצלים
לטגן עד להזהבה קלה 3 בצלים גדולים בשמ"ז
לטגן עד להזהבה קלה 3 גבעולי כרישה בשמ"ז, להנמיך להבה
להוסיף כפית מלח ומעט דבש, לרכך, להוסיף את הבצל המטוגן לתבל בפלפל שחור גס
מנגולד - לקרוע את עלי המנגולד גס, לטבול במים רותחים ממולחים ל10דק, לסנן, לקצץ
תערובת ביצים - לבלנדר כף חמאת קוקוס + ¼ כוס מים פושרים / שמנת לבישול, להוסיף 3 ביצים, לתבל מלח ופלפל
אפשר להוסיף פטה / בולגרית
לערבב עם תערובת הבצלים
הכנה - להניח בצק קר על תבנית קיש עגולה, לדקור במזלג
לשפוך מעל את תערובת הבצלים
לפזר מעל את תערובת המנגולד
200° 10דק
להנמיך ל 170° עד לסיום אפייה