טארט דובדבנים חמצמץ נפלא עם קמח שקדים מופחת שומן ללא גלוטן שלנו
פשוט ומושלם לקיץ, ו- וואו כמה שהטארט הזה עושה טוב - טארט דובדבנים נהדר וערימת שמנת חמוצה. אני מעלה את הפוט ומתגעגעת
- לבצק
גר70 קמח שקדים מופחת שומן ללא גלוטן
כפות3 (30 גר) קמח טפיוקה
גר100 חמאה
כפות2 טוויסט עם דבש ג'ינג'ר
1ביצה
להכין בצק, לקרר, לרדד לשכבה דקה בין 2 ניירות אפייה
לרפד תבנית בנייר אפייה, להניח דובדבנים, מעל לזרזף מעט (טיפות) דבש
מעל דובדבנים להניח את הבצק, להדק לשולי התבנית
לאפות 170° עד שהבצק מתקשה ומעט נפרד מהשוליים
להגיש עם שמנת חמוצה ...וואי וואי כמה שזה טעים