חיפוש
פשטידת מנגולד נהדרת עם קמח שקדים מופחת שומן ללא גלוטן שלנו
- דינה בס-בלום
- 6 ביולי 2017
- זמן קריאה 1 דקות

פשטידת מנגולד נהדרת עם קמח שקדים מופחת שומן שלנו, שעושה עבודה נהדרת בפשטידות בצק כפות3 קמח שקדים מופחת שומן כפית1/2 אבקת אפייה או /1/4 כפית סודה לשתייה 2-3 ביצים כפות3 גבינה לבנה שמנה מיכל 1/2 שמנת חמוצה כפות3 שמז מלח, פלפל גרוס לערבב את כל החומרים לבצק, לשטח 2/3 בתבנית מאורכת ע"ג נייר אפייה (שכבה דקה) לאפות 15 דק 170°. תערובת מנגולד לטגן דקה כרישה וחלופיניו, להוסיף גבעול מנגולד (חלק לבן), ולבסוף את עלי המנגולד הקצוצים לתבל ולהוריד מהאש, להוסיף ביצה, 2 כפות גבינת עיזים ( או גבינה מתובלת או לבנה), גבינה בולגרית .מפוררת, 3 כפות גבינה צהובה, לתקן תיבול
לשטח תערובת מנגולד ע"ג תחתית חצי אפוייה, ומעל את שארית בלילת הבצק, אפשר לקשט עם שומשום/גבינה צהובה, להמשיך אפייה כ20 דק או עד שחלק עליון יבש טעים-טעים, מעולה למחרת -
Komentarze