פשטידת מנגולד נהדרת עם קמח שקדים מופחת שומן ללא גלוטן שלנו
פשטידת מנגולד נהדרת עם קמח שקדים מופחת שומן שלנו, שעושה עבודה נהדרת בפשטידות בצק כפות3 קמח שקדים מופחת שומן כפית1/2 אבקת אפייה או /1/4 כפית סודה לשתייה 2-3 ביצים כפות3 גבינה לבנה שמנה מיכל 1/2 שמנת חמוצה כפות3 שמז מלח, פלפל גרוס לערבב את כל החומרים לבצק, לשטח 2/3 בתבנית מאורכת ע"ג נייר אפייה (שכבה דקה) לאפות 15 דק 170°. תערובת מנגולד לטגן דקה כרישה וחלופיניו, להוסיף גבעול מנגולד (חלק לבן), ולבסוף את עלי המנגולד הקצוצים לתבל ולהוריד מהאש, להוסיף ביצה, 2 כפות גבינת עיזים ( או גבינה מתובלת או לבנה), גבינה בולגרית .מפוררת, 3 כפות גבינה צהובה, לתקן תיבול
לשטח תערובת מנגולד ע"ג תחתית חצי אפוייה, ומעל את שארית בלילת הבצק, אפשר לקשט עם שומשום/גבינה צהובה, להמשיך אפייה כ20 דק או עד שחלק עליון יבש טעים-טעים, מעולה למחרת -