top of page

פשטידת מנגולד נהדרת עם קמח שקדים מופחת שומן ללא גלוטן שלנו

  • דינה בס-בלום‬
  • 6 ביולי 2017
  • זמן קריאה 1 דקות

פשטידת מנגולד נהדרת עם קמח שקדים מופחת שומן שלנו, שעושה עבודה נהדרת בפשטידות בצק  כפות3 קמח שקדים מופחת שומן  כפית1/2 אבקת אפייה או /1/4 כפית סודה לשתייה 2-3 ביצים  כפות3 גבינה לבנה שמנה  מיכל 1/2 שמנת חמוצה  כפות3 שמז מלח, פלפל גרוס לערבב את כל החומרים לבצק, לשטח 2/3 בתבנית מאורכת ע"ג נייר אפייה (שכבה דקה) לאפות 15 דק 170°. תערובת מנגולד לטגן דקה כרישה וחלופיניו, להוסיף גבעול מנגולד (חלק לבן), ולבסוף את עלי המנגולד הקצוצים לתבל ולהוריד מהאש, להוסיף ביצה, 2 כפות גבינת עיזים ( או גבינה מתובלת או לבנה), גבינה בולגרית .מפוררת, 3 כפות גבינה צהובה, לתקן תיבול

לשטח תערובת מנגולד ע"ג תחתית חצי אפוייה, ומעל את שארית בלילת הבצק, אפשר לקשט עם שומשום/גבינה צהובה, להמשיך אפייה כ20 דק או עד שחלק עליון יבש טעים-טעים, מעולה למחרת - 

Komentarze


פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2025 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי 

bottom of page