top of page

מקפא חמאת קוקוס, 3 שכבות של טעם וצבע

  • דינה בס-בלום
  • 21 במרץ 2015
  • זמן קריאה 1 דקות

מקפא / מוס קוקוס ותוספות - בלי מילים

שכבה אדומה: לבלנדר תותים גדולים + 2 כפות מים לכל תות + כף חמאת קוקוס לכל 2 תותים + אם

צריך, כף מייפל לכל 3 כפות חמאת קוקוס, לטעום, לאזן טעם. לצקת בתבנית ולשעה למקפיא

שכבה ירוקה: לבלנדר 3 כפות חמאת קוקוס + ½ כוס עלי מנטה + 8 עלי אורגנו + כף מים פושרים + המתקה למי שצריך. לצקת מעל. למקפיא לשעה

שכבה לבנה: לפזר מעל שברי מיני אגוזים, לצקת חמאת קוקוס. להחזיר למקפיא

לפני הגשה לקשט בפירות יער, ולהתענג

מקפא חמאת קוקוס תות קרוב.jpg

Commentaires


פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2025 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי 

bottom of page