קצפת קוקוס טבעית לגמרי. טבעונית, פרווה, ללא סוכר. נהדרת
קצפת קוקוס נהדרת יציבה ואוורירית. טריה, זמינה, קלה ומאד זולה להכנה.
בהכנת קצפת הקפידו על 3 כללים: שמנת קרה מאד, % שומן גבוה, הקצפה ארוכה יחסית
מה צריך? רק חמאת קוקוס
איך מכינים? פשוט
1. מכינים קרם קוקוס - תבלנדרו 4 כפות חמאת קוקוס טבעית + כוס מים פושרים 45 שניות (מי שצריך להמתיק, אפשר להוסיף כמה טיפות של דבש/מייפל/מעט סוכר)
2. קררו היטב לילה (חשוב מאד!!), ורצוי שתקררו בקערה בה תקציפו (כדי שגם היא תהיה קרה)
3. הקציפו כ-2 דק', התחילו במהירות איטית ועברו למהירות גבוהה, עד שהקצף יציב (אין צורך בתוספת סוכר)
4. החזירו למקרר לכשעתיים לפחות לפני השימוש.
* קצפת קוקוס נשארת יציבה כ24 שעות, וטובה לשימוש כ-3 ימים
* מתאימה לכל שימושי הקצפת
* למילוי עדיף בסמוך להגשה
- ללא סוכר, וללא חומרים מייצבים/ מסמיכים / מתחלבים / מקציפים / מחזקים