חלב קוקוס? עשו זאת בעצמכם מחמאת קוקוס, הכי טבעי וכ''כ פשוט
משתמשים הרבה בחלב קוקוס? תכינו לבד באיכות מעולה - טרי, טעים, עם שליטה מלאה על % שומן, חוזק טעם והכמות שתכינו, ללא חומרים משמרים, נשמר במקרר 4 ימים.
פשוט: 2 כפות חמאת קוקוס + כוס מים פושרים, תטחנו דקה בבלנדר - וזהו, מוכן.
תמזגו לצנצנת והכניסו לקירור
לשייקים - להשתמש מיידית
להקצפת חלב - מיזגו חלב לצנצנת, הכניסו למקרר, לפני הקצפה תשתמשו בנוזלים שבתחתית הצנצנת, השכבה העליונה של החלב בצנצנת יותר סיבית ומעולה להכנת מעדנים, קינוחים והכי הכי כבסיס למנה מפנקת עם גרנולה, אגוזים, פירות.
תדאגו שתמיד תהיה לכם חמאת קוקוס, ותכינו לעצמכם חלב טרי, שנשמר במקרר 4 ימים.